Go back

Jullie kozen massaal voor dit ontwerp!

Van dinsdag 14 januari tot dinsdag 21 januari kon u als supporter van Waasland-Beveren in een enquête op onze website stemmen op uw favoriete wedstrijdoutfit voor W-B voor het seizoen 2014/2015. U had de keuze tussen vier ontwerpen. In één week tijd mochten wij ruim zeshonderd inzendingen ontvangen. Over het resultaat van de poll bestaat alvast geen twijfel.

Ontwerp 1, met een kenmerkende asymmetrische, verticale kleurenband en dunne horizontale strepen, kwam met maar liefst 46% van de stemmen als duidelijke winnaar uit de bus. Ontwerp 3, met dikke verticale strepen, kreeg 26% van de stemmen. Ontwerp 4 wist 15% van de stemmers te bekoren, ontwerp 2 schaarde 13% van de kiezers achter zich.

Het winnende shirtontwerp zal door kledijsponsor Jako worden aangemaakt als officiële wedstrijdoutfit van Waasland-Beveren voor het seizoen 2014/2015. De tenue zal officieel gepresenteerd worden bij de ploegvoorstelling van Waasland-Beveren voor aanvang van het komende seizoen (juli 2014).

Wij vroegen u daarnaast om een slagzin in te dienen, die op alle drukwerken en ontwerpen van de club zal prijken als officieel motto van Waasland-Beveren. Wij bekijken momenteel de inzendingen en kiezen in de komende weken één winnende slagzin uit. Het motto zal eveneens worden voorgesteld bij de teampresentatie voor aanvang van volgend seizoen.

De inzender van de verkozen slagzin ontvangt een abonnement voor de staantribune E, een door de spelers gesigneerd exemplaar van het winnende wedstrijdtenue en een gesigneerde replica wedstrijdbal. Waasland-Beveren wenst alvast alle supporters die hun stem uitbrachten uitdrukkelijk te bedanken voor hun medewerking.

 

Tekst: Ward Callens