Go back

Dagnieuws 21/01: veldtraining, uitlopen en fitness

De spelersgroep verzamelde op dinsdagochtend aan de Freethiel voor een eerste veldtraining in de aanloop naar de wedstrijd bij KV Oostende. Het was een ietwat uitgedunde groep, want de spelers die maandagavond met de beloften aantraden tegen Standard (2-3-winst) hielden het bij een uitlooptraining.

Zo hielden Rami Gershon, Siebe Blondelle, Jorn Vermeulen, Fayçal Lebbihi, Renaud Emond, Alec Luycx, Arne Van den Eynde, Kassim Doumbia en Hanan Maman het bij een loopsessie. Tussendoor maakte Colin Coosemans gebruik van zijn vrije momenten om te studeren voor zijn examen Italiaans van aanstaande donderdag en stond Dalibor Veselinovic W-Btv te woord. De nieuwste uitzending van W-Btv mag u overigens in de loop van woensdag 22 januari verwachten.

20140121_093405kl

Na de middag volgden de spelers die maandagavond niet met de beloften aantraden een individueel programma, een kracht- of cardiosessie. Aboubakar Oumarou trainde vandaag reeds mee met de groep. Jonathan Rowell moet na zijn operatie, die succesvol is verlopen, vier weken rusten.

 

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Ward Callens, Geert Franquet & Jean Bonjean