Go back

Dagnieuws 14/01: Rowell moet onder het mes

Jonathan Rowell moet worden geopereerd aan de adductoren. De middenvelder is al een tijdje buitenstrijd en een operatie dringt zich op. Zonder operatie herstellen, is niet meer mogelijk voor Rowell. De technische staf zou Rowell liefst spoedig onder het mes zien gaan. Hoe sneller de operatie wordt uitgevoerd, hoe sneller hij zijn revalidatie kan aanvatten.

Deze ochtend stond in de Freethiel de eerste veldtraining van de week op het programma. ’s Namiddags werd indoor getraind. Aboubakar Oumarou werkte een individueel trainingsschema af. In de loop van de week zal hij aansluiting maken bij de groepstrainingen. René Sterckx hield het bij een cardiosessie deze ochtend. Jorn Vermeulen, Milos Maric en Hanan Maman trainden weer volop mee met de groep.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean