Go back

Stagedagboek 09/01: ochtendtraining & oefenduel bij Roeselare

Dag drie in Oostduinkerke, de laatste volledige dag in Domein Westhoek, vrijdag na de lunch keert de spelersgroep immers terug naar Beveren. Op het programma een ochtendtraining en een oefenwedstrijd bij tweedeklasser KSV Roeselare. ’s Avonds werd er geklonken op de veertigste verjaardag van trainer Bob Peeters.

08u30: Ontbijt in het hotel.

DDD_5673kl

10u00: Laatste veldtraining op de terreinen van KSV Nieuwpoort, met pas-en-trapvormen en een wedstrijdje negen tegen negen. Milos Maric, Jorn Vermeulen en Aboubakar Oumarou trainden individueel, begeleid door kinesiste Leen. René Sterckx en Hanan Maman volgden een indoor krachtprogramma.

12u45: Lunch in het hotel.

13u45: De spelersbus vertrekt naar het Schierveldestadion van KSV Roeselare voor een oefenduel met de tweedeklasser.

WP_001320kl

16u00: Start van de oefenwedstrijd tegen Roeselare. W-B verslaat de thuisploeg met 1-2 na doelpunten van Renaud Emond en Ivan Trickovski. Het wedstrijdverslag kan u hier lezen: http://www.waasland-beveren.be/new/2014/01/6210/ Vermeldenswaardig: Voor Rami Gershon waren het zijn eerste wedstrijdminuten sinds zijn laatste competitieduel voor W-B, op 24 augustus 2013 op het veld van Lierse.

19u30: Het laatste avondmaal in het hotel.

20u45: Spelers en trainers heffen samen het glas op de veertigste verjaardag van T1 Bob Peeters.

 

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Geert Franquet, Jean Bonjean & Ward Callens