Go back

Stagedagboek: Mis niets van onze ministage aan zee!

Na de onverhoopte overwinning bij Club Brugge konden spelers en trainers met een goed gevoel de winterstop in. Intussen is de groep weer begonnen aan de voorbereidingen op het vervolg van de competitie, met als eerste afspraak de thuiswedstrijd tegen Bergen op zaterdag 18 januari (aftrap: 20u00).

Nadat op dinsdagochtend nog een laatste keer in de Freethiel wordt getraind, trekt de groep na de lunch naar Oostduinkerke voor een vierdaagse trainingsstage. U hoeft alvast niets te missen van deze ministage! In ons stagedagboek houden we u op de hoogte van het reilen en zeilen van onze spelers aan de kust, met foto’s, verslagen, interviews en nieuwsupdates.

Houd de komende dagen dus zeker onze website, Facebook- en Twitterpagina in het oog!

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean