Go back

W-B trekt op vierdaagse ministage naar Oostduinkerke

Na de gesmaakte zege bij Club Brugge en de 7 op 9 in de competitie, konden spelers en trainers van Waasland-Beveren met een goed gevoel de winterstop in. Na een korte vakantie hervat de spelersgroep de voorbereiding op het vervolg van de competitie op maandag 6 januari. Een dag later, op dinsdag 7 januari, trekt de voltallige spelersgroep naar Domein Westhoek in Oostduinkerke voor een vierdaagse ministage.

De stage werd belegd om de spelersgroep in optimale omstandigheden voor te bereiden op de terugronde van de competitie, waarin het behoud nog steeds de hoogste prioriteit geniet. De spelers zullen vier dagen aan de kust verblijven en trainen. Zo staat er onder andere een strandloop en een oefenduel in en tegen Roeselare (don. 9 januari, 16u00) gepland. De trainingen zullen plaatsvinden op de terreinen van derdeprovincialer KSV Nieuwpoort.

Waasland-Beveren speelt zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar op zaterdag 18 januari (aftrap: 20u00) in eigen huis tegen Bergen.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns