Go back

Club Brugge – Waasland-Beveren: de selectie

Waasland-Beveren speelt op tweede kerstdag tegen Club Brugge. De competitiewedstrijd wordt afgetrapt in het Jan Breydelstadion om 20u30. Vandaag werd een laatste keer getraind in aanloop naar het duel met blauw-zwart. Nadien maakte Bob Peeters zijn selectie bekend.

Peeters recupereert Nicolas Godemèche, maar moet het in Brugge wel doen zonder de geel geschorsten Siebe Blondelle en Milos Maric. Voor Fayçal Lebbihi, René Sterckx en Jonathan Rowell komt de partij nog te vroeg. Jorn Vermeulen is hersteld van zijn hamstringblessure en reist donderdag mee af naar zijn ex-club.

Volgende spelers  (in numerieke volgorde) behoren tot de wedstrijdkern: Cale, Doumbia, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Sibum, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Vermeulen, Coosemans, Van den Eynde, Luyckx, Demjan en Maman.

Geblesseerd: Santos, Oumarou, Rowell, Lebbihi, Sterckx, Gershon

Geschorst: Maric, Blondelle

 

Intussen werd een extra oefenduel vastgelegd. Op donderdag 9 januari (aftrap: 16u00) bekampt Waasland-Beveren KSV Roeselare in Roeselare.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet