Go back

Kies onze tenue voor 2014/2015 en win o.a. een gesigneerd exemplaar!

Beste supporters

 

Wij laten U beslissen in welk tenue wij het komend seizoen onze wedstrijden zullen afwerken. In een online enquête op onze website kan u uw stem uitbrengen op één van de vier shirtontwerpen. Het ontwerp met de meeste stemmen na afsluiten van de enquête, op dinsdag 21 januari om 12u00, zal door onze kledijsponsor Jako worden aangemaakt als officiële wedstrijdoutfit van Waasland-Beveren voor het seizoen 2014/2015. De ontwerpen van de thuistenues zijn opgemaakt in de clubkleuren van Waasland-Beveren, geel en blauw. De tweede outfit wordt een overwegend witte variant van de thuistenue.

U wordt in de enquête tevens gevraagd een gepaste slagzin voor de club in te dienen, een motto dat volgens u de waarden en visie van Waasland-Beveren omvat. Uit alle inzendingen zullen wij één slagzin weerhouden die vanaf het seizoen 2014/2015 zal dienen als officieel motto van Waasland-Beveren en zal prijken op alle ontwerpen en drukwerken van de club.

De winnende inzending ontvangt een abonnement voor de staantribune E voor komend seizoen, een door de spelers gesigneerd exemplaar van het winnende wedstrijdtenue en een gesigneerde replica wedstrijdbal. Het winnende wedstrijdtenue wordt officieel gepresenteerd bij de ploegvoorstelling van Waasland-Beveren voor aanvang van het komende seizoen (juli 2014).

Naar de poll: http://www.waasland-beveren.be/new/poll

 

Tekst: Ward Callens