Go back

Waasland-Beveren – RAEC Mons: de selectie

Voor zijn eerste competitieduel van 2014 ontvangt Waasland-Beveren rode lantaarn RAEC Mons. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20u00 in het Freethielstadion en staat onder leiding van scheidsrechter Luc Wouters. W-B lanceert voor de wedstrijd (18u30 – 19u30) een grote ‘gratis-friet-en-bieractie’. Elke supporter die het duel met de Draken komt bijwonen krijgt gratis friet, Jupiler en Coca-Cola.

Bob Peeters maakte vanmiddag zijn selectie bekend voor de wedstrijd tussen de nummers vijftien en zestien in de stand. Voor Rami Gershon komt de partij nog te vroeg. De verdediger zal maandag met de beloften aantreden bij Standard. Ook Aboubakar Oumarou geraakt niet op tijd speelklaar en behoort niet tot de wedstrijdkern. Hanan Maman is er evenmin bij wegens hinder aan de voet.

Milos Maric en Siebe Blondelle, beiden geschorst tegen Club Brugge, zijn er wel weer bij. Ook Fayçal Lebbihi behoort weer tot de kern na een blessure.

Volgende spelers  (in numerieke volgorde) behoren tot de wedstrijdkern: Cale, Doumbia, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Luyckx, Demjan en Van Steelant.

Geblesseerd: Santos, Oumarou, Rowell, Sterckx

Geschorst: /

Niet geselecteerd: Van den Eynde, Gershon

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean