Go back

Update: dinsdag wellicht beslissing over nieuwe trainer

Beste supporters

 

Verscheidene media meldden in de loop van maandagavond dat er witte rook zou zijn voor de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer (en assistent) bij Waasland-Beveren. Het zou gaan om het duo Bob Peeters – Alex Czerniatynski. Het clubbestuur wenst hierbij uitdrukkelijk te ontkennen dat er vandaag een overeenkomst is met de heren Peeters en Czerniatynski of met een andere trainer.

De berichtgeving over de aanstelling van het trainersduo is slechts op speculatie gestoeld. Wel is het zo dat de clubleiding en Bob Peeters maandag een constructief hadden over een eventuele samenwerking. Er is in de loop van de dag eveneens gepraat met een andere kandidaat-trainer.

Een beslissing over de aanstelling van de nieuwe trainer, waarvoor er momenteel dus nog twee serieuze kandidaten zijn, zal naar alle waarschijnlijkheid dinsdag(voormiddag) genomen worden zodat hij woensdag met de andere leden van de technische staf de voorbereiding op onze wedstrijd bij Zulte Waregem kan aanvatten.

 

Sportieve groeten
Bestuur & management Waasland-Beveren