Go back

Stand van zaken: W-B voert gesprekken met kandidaat-trainers

Beste supporters

 

De wedstrijd tegen Cercle Brugge was in principe de laatste waarvoor sportief directeur Danny De Maesschalck als interim-coach op de trainersbank plaatsnam.  Wij vervolgen vandaag onze intensieve zoektocht naar een hoofdtrainer en voeren gesprekken met een aantal kandidaat-trainers. Het clubbestuur hoopt spoedig tot een akkoord te komen, maar vindt het eveneens belangrijk dat de nieuwe hoofdcoach past bij de eigenheid en visie van Waasland-Beveren.

Omdat wij onze trainersstaf wensen uit te breiden, praat de clubleiding ook met enkele kandidaten voor de positie van T2. Gisteren werd in die context reeds een naam naar voren geschoven door de media. Wij willen hierbij benadrukken dat er tot op heden nog geen beslissing is genomen hieromtrent. De aanstelling van een assistent-trainer zal immers in samenspraak gebeuren met de nieuwe T1.

Assistenten David Penneman en Erik Amelinckx blijven in elk geval werkzaam binnen de sportieve cel van Waasland-Beveren. Danny De Maesschalck leidt voorlopig nog de trainingen.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns