Go back

Dagnieuws 04/11: looptraining voor de groep, Henkens individueel

De spelersgroep verzamelde maandagochtend aan de trainingsvelden van de Freethiel voor een uitlooptraining. Milos Maric, Cédric D’Ulivo en Fayçal Lebbihi bleven binnen met lichte klachten, maar sluiten eerstdaags wel aan bij de groepstraining. Robin Henkens werkte vandaag individueel bij de kiné.

Kenny Steppe en Michaël Clepkens kregen keeperstraining, Colin Coosemans liep mee met de groep. Hrvoje Cale, Bas Sibum en Karim Belhocine trainden na de duurloop bij met de bal.

De beloften van W-B kunnen vanavond revanche nemen voor de nederlaag van het A-elftal tegen Cercle Brugge. De pupillen van Tim Bavré geven in Brugge de Vereniging partij (aftrap: 19u30). Volgende spelers uit de A-kern werden geselecteerd voor de competitiewedstrijd: Jimmy Chimezie Mbah, Arne  Van den Eynde, Hanan Maman en Christian Santos.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns