Go back

Dagnieuws 02/11: selectie voor treffen met Cercle Brugge

Zaterdagvoormiddag werd op de Freethiel een laatste keer getraind voor de wedstrijd van zondagavond tegen Cercle Brugge (aftrap: 20u30). Na afloop maakte sportief directeur Danny De Maesschalck, die ook tegen de Vereniging op de trainersbank zal plaatsnemen, zijn selectie bekend.

Goed nieuws was er voor Karim Belhocine, de verdediger behoort na enkele maanden blessureleed opnieuw tot de wedstrijdkern. Zijn laatste wedstrijd dateert intussen van 1 september, toen met 1-2 werd verloren tegen Club Brugge.

De Maesschalck stelde een 21-koppige selectie samen, daar zullen uiteindelijk nog drie namen van afvallen voor de eigenlijke wedstrijd. De eenentwintig namen (in numerieke volgorde): Clepkens, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Veselinovic, Maric, Santos, Oumarou, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Van den Eynde, Demjan en Maman.

Geblesseerd: Cale, Gershon

Geschorst: Henkens, Sibum

Niet geselecteerd: Chimezie Mbah, Luyckx

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns