Go back

W-B neemt afscheid van Glen De Boeck

Waasland-Beveren heeft dinsdagochtend met onmiddellijke ingang afscheid genomen van hoofdtrainer Glen De Boeck. Ondanks het vertrouwen dat het clubbestuur en -management had in De Boeck en nog maar afgelopen weekend had geuit, moet het ook vaststellen dat de sportieve ambities van de club niet ingelost worden. Momenteel is de situatie met acht op zesendertig punten en een voorlaatste plaats in de Pro League totaal onder de verwachtingen.

Het clubbestuur gaat zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer waarmee de club zijn sportieve doelstellingen kan realiseren. Het hoeft geen betoog dat de strijd om het behoud de hoogste prioriteit zal genieten. Ondertussen zal sportief verantwoordelijke Danny De Maesschalck de trainingen leiden, samen met assistent-trainer David Penneman en keeperstrainer Erik Amelinckx.

De clubleiding is Glen De Boeck dankbaar voor zijn toewijding en getoonde inzet van het afgelopen jaar en wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean