Go back

Excuses aan onze supporters!

Beste supporters

 

Hiermee zou ik me persoonlijk heel erg willen excuseren voor de prestatie van ons team van afgelopen zaterdag. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet alleen voor mij en het voltallige bestuur een enorme ontgoocheling was, maar dat het zeker voor jullie, trouwe aanhangers van onze club, een echte kaakslag was. Ik had vuurwerk beloofd tijdens en na de wedstrijd. Ik heb geen woord kunnen houden. Ik voel me hier absoluut niet goed bij en wens mij daarvoor bij jullie allemaal te excuseren.

Wij zullen ons deze week met het voltallige bestuur buigen over te ondernemen acties. Dat we de sportieve staf en de spelers hiervoor verantwoordelijk stellen mag -neen, moet- duidelijk zijn. Anderzijds blijf ik geloven in de kwaliteiten van onze spelers, maar de goede voornemens en de tot op vandaag ijdel gebleken beloften moeten nu maar eens omgezet worden in daden. Ik hoop dat wij nog steeds op jullie steun mogen rekenen en dat jullie onze groep de kans willen geven dit recht te zetten.

De kalenderplanning heeft ervoor gezorgd dat we Cercle Brugge komend weekend op zondag (om 20u30) partij moeten geven. Ik zou jullie willen vragen om massaal ons team aan te zetten tot een glansprestatie. De club had eerder al een campagne uitgewerkt om onze trouwe abonnees te belonen met een extra ticket (zie: ). Maak er gebruik van, breng een vriend(in), gebuur of familielid mee en laat zien dat onze club leeft! Afspraak nu zondag om 20u30.

 

Dank voor alles

Dirk Poppe
Algemeen manager Waasland-Beveren