Go back

W-B – Lokeren: tickets enkel in voorverkoop!

Beste supporters

 

We kunnen het niet genoeg benadrukken: voor de wedstrijd Waasland-Beveren – KSC Lokeren van aanstaande zaterdag (26 oktober, 20u00) zijn toegangstickets enkel te verkrijgen via voorverkoop. U kan daarvoor nog terecht op het clubsecretariaat (Stadionplein 1, 9120 Beveren) op volgende tijdstippen:

  • Donderdag: 09u00 – 12u00 en 17u00 – 19u00
  • Vrijdag: 09u00 – 12u00 en 14u00 – 16u00
  • Zaterdag: 09u00 – 12u00

Om er zeker voor te zorgen dat geen enkele van onze supporters zaterdagavond voor een onaangename verrassing komen te staan aan de loketten en om de supporters die niet bij machte zijn om in de loop van de week langs het secretariaat te passeren tegemoet te komen, kunnen tickets uitzonderlijk ook per e-mail worden besteld.

Stuur daarvoor een mailtje naar eddyverschueren@live.be met vermelding van het aantal gewenste tickets en tribune/vak. Wij zullen de toegangskaarten dan klaarleggen aan het loket (ingang afhankelijk van tribune). U kan daar afrekenen. Gelieve er rekening mee te houden dat bepaalde vakken mogelijk niet meer beschikbaar zullen zijn.

 

Gelieve ook rekening te houden met volgende afspraken:

  • Alle loketten, ook die van de thuissupporters, zijn gesloten op de wedstrijddag. Er wordt dus enkel gewerkt met een voorverkoop aan het secretariaat.
  • Alleen klanten die reeds gekend zijn in het ticketsysteem (abonnees, voormalige abonnees of personen die reeds losse tickets gekocht in het verleden, ook nog bij SK Beveren) zullen tickets kunnen aankopen.  Sta je in het systeem, maar kocht je in het verleden enkel kaarten voor wedstrijden tegen Lokeren, zal je ook geen tickets kunnen aankopen. Sta je niet geregistreerd in het systeem, zal je zelf geen tickets kunnen aankopen. Deze personen laten zich best afvaardigen door iemand die wel gekend is in het systeem. We hanteren deze maatregel om supportersvermenging in de thuisvakken te vermijden, wat anders voor ongenoegen kan zorgen bij abonnementhouders in vak C.
  • Supporters van Lokeren zullen enkel terecht kunnen op hun clubsecretariaat