Go back

Van manager tot materiaalman: iedereen kijkt uit naar de Wase derby (video)

In aflevering 13 van W-Btv blikken we samen met een dozijn clubmedewerkers en supporters vooruit op Waasland-Beveren – KSC Lokeren, de Wase derby van zaterdag 26 oktober. Wat betekent het treffen met Lokeren voor hen? Wat verwachten zij van de wedstrijd? Eén ding is alvast duidelijk: de Wase derby leeft!

Aan het woord: Aan het woord: Dirk Poppe (manager), Jozef Van Remoortel (ondervoorzitter), Colin Coosemans (doelman), Ward Callens (pr-verantwoordelijke), David Bombeke (kinesist), Willy Van De Velde (materiaalmeester), Ronny Vanderbiesen (Themacafé), Ingwin Daman (Themacafé), Dominique Lenjou (bezoekerskantine), Steven Willockx (medewerker), Kevin Reyns (medewerker) en Wim Van Goethem (supportersfederatie).

 

Klik op onderstaande afbeelding om de volledige aflevering van W-Btv te bekijken:

W-Btv s04e13_bis