Go back

Dagnieuws 29/10: afscheid De Boeck

De voormiddagtraining op de Freethiel werd dinsdag geleid door sportief directeur Danny De Maesschalck, die in afwachting van een opvolger voor Glen De Boeck de trainingen waarneemt. De Boeck kwam wel nog afscheid nemen van de spelersgroep.

Michaël Clepkens (teen) en Christian Santos (knie) bleven binnen. Rami Gershon en Hrvoje Cale trainden wel op het veld, zij het individueel. Karim Belhocine deed enkele oefeningen mee met de groep en volgde nadien ook een aangepast programma. Nicolas Godemèche bleef afwezig wegens privéverplichtingen.

De spelers uit de A-kern die maandagavond met de beloften aantraden tegen Zulte Waregem (3-2 winst) volgden een stuk de groepstraining om daarna gezamenlijk uit te lopen. Het gaat om Renaud Emond, Hanan Maman, Jimmy Chimezie Mbah, Alec Luyckx, Arne Van den Eynde en Robert Demjan.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns