Go back

Dagnieuws 30/10: selectie voor midweekduel bij Standard

Na de voormiddagtraining, waarin vooral werd gewerkt op duels en een snelle omschakeling, maakte sportief directeur (en hoofdtrainer ad interim) Danny De Maesschalck zijn selectie bekend voor de midweekmatch bij Standard Luik (donderdag 31 oktober, 20u30). De Maesschalck kan alvast geen beroep doen op Bas Sibum, die een schorsing van drie speeldagen uitzit. Ook voor Hrovje Cale en Karim Belhocine kwam de partij nog te vroeg.

Volgende spelers (in numerieke volgorde) werden geselecteerd: Clepkens, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Santos, Oumarou, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Demjan en Maman.

Geblesseerd: Cale, Belhocine, Gershon

Geschorst: Sibum

Niet geselecteerd: Chimezie Mbah, Van den Eynde, Luyckx

 

Tekst: Ward Callens