Go back

Innige deelneming

Met spijt in het hart moeten we u het overlijden melden van Alice Waterschoot. Zij overleed gisteren, woensdag 8 mei,  op 92 jarige leeftijd. Alice was de echtgenote van onze erevoorzitter en stichter van het toenmalige Red Star Haasdonk met het stamnummer 4068. Alice heeft samen met Robert niet alleen de eerste jaren in het bestaan van onze club meebeleefd. Zij was de stille kracht achter heel het gebeuren, maar ook later, op een meer gezegende leeftijd, bleef ze het reilen en zeilen van “haar” Red Star volgen. De stap naar “Waasland” en Sint Niklaas droeg ook haar goedkeuring en wanneer in 2010 de fusie met het grote Beveren gerealiseerd werd was ze ‘één’ van de supporters die vanuit haar stoel stilletjes genoot van de successen die “haar ploegske” tot in 1ste Klasse bracht.

Alice bedankt voor alles. Bedankt voor wat je al die jaren voor Robert gedaan hebt, de club zou zonder jullie nooit gestaan hebben waar ze nu staat. Rust zacht.