Go back

Waasland Cup op 18 mei

Kom zaterdag  18 mei naar de terreinen van Waasland-Beveren in Sint-Niklaas voor de Waasland Cup 2013. De Waasland Cup is een groot voetbaltoernooi voor jong en oud, met een competitieve en recreanten reeks, dat door zijn groot succes op korte tijd is uitgegroeid tot het grootste outdoor zaalvoetbaltoernooi van Vlaanderen!

De eerste prijs in de professionele reeks bedraagt 500 Euro! Verder zijn er voor de podium plaatsen van zowel de recreatieve als de professionele reeks nog voetbaluitrustingen en ballen te winnen. Elke inschrijvende ploeg ontvangt sowieso ook 1 gratis wedstrijdbal!

Na het toernooi volgt er ook nog een reuze-BBQ zodat je gezellig met je ploeg, vrienden en familie kan uitblazen en kan nagenieten van een prachtige voetbaldag. Alle nodige accommodatie is voorzien, zodat de spelers zich er eerst nog kunnen verfrissen en omkleden.

Als ook jij en je ploeg erbij willen zijn, kan je inschrijven onze website www.waaslandcup.be waar je alle gegevens terug kan vinden of via mail op michel@waaslandcup.be

Hopelijk tot 18 mei!