Go back

Reacties na KVM – WB

We sprokkelden na de wedstrijd de reacties van Jonas Ivens en Benoît Ladrière

Jonas Ivens: “Het is spijtig dat het zo moet eindigen dit seizoen. Ik denk dat we de eerste helft een goede organisatie hebben neergezet. Mechelen heeft weinig kansen gekregen. Dan krijgen we een doelpunt tegen op een stilstaande fase, jammer. In de tweede helft voetbalden we te weinig en gaven we veel weg. Dan valt ook die tweede goal en was het zo goed als gedaan.”

Een beetje thuiskomen?

Jonas Ivens: “Ik keek er enorm naar uit om terug te keren naar Mechelen. Ik heb hier vier super mooie jaren beleefd. Jammer dat we hier de punten verliezen. De wil van Mechelen was enorm groot om te winnen. Dat merkte je ook aan hun duels. Ze stonden met het mes op de keel en als tegenstander krijg je dan een heel moeilijke wedstrijd.”

Korte evaluatie van het seizoen?

Jonas Ivens: “Ik ben terecht gekomen in een club die in volle opbouw is. We hebben een goede trainer. De structuur zit goed. Het volgt een beetje het verhaal van KV Mechelen. Als de club nog een beetje standvastigheid en stabiliteit creëert, kan ze nog ver geraken.”

 

Reactie van Benoît Ladrière

Benoît Ladrière: “Onze organisatie was goed vandaag. Als we in balbezit waren, verloren we de bal te snel. Hierdoor kwam onze verdediging onder druk te staan. Het was een moeilijke wedstrijd. We botsten tegen een sterk Mechelen, waardoor we geen tot weinig kansen kregen.”

Benoît Ladrière: “De trainer had gezegd dat ik vorige week een goede wedstrijd had gespeeld, dus was ik blij dat ik vandaag opnieuw mocht starten.”