Go back

LOMMEL SK – SK BEVEREN (19/04): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Morgen (19/04) staat in het Soevereinstadion de laatste speeldag van de reguliere competitie op het programma. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Kevin Van Damme de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Lennert Jans en Kevin Debeuckelaere. Anthony Letellier is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

De laatste speeldag van het seizoen ’23-’24 belooft voor alle ploegen uit de top 8, op kampioen Beerschot na, waanzinnig spannend te worden.

Zo maakt tegenstander Lommel, mits winst tegen onze Leeuwen, nog kans op rechtstreekse promotie naar de Jupiler Pro League. De Limburgers zullen morgen de resultaten van Dender en Deinze ongetwijfeld met argusogen volgen.

Geel-blauw hoopt op haar beurt in extremis alsnog een ticket voor de play-offs te pakken te krijgen. Om in de top 6 van het klassement te eindigen, zijn drie factoren van belang. In de eerste plaats moet SKB zelf de overwinning grijpen. Daarnaast moeten onze Leeuwen hopen op puntenverlies van Luik én verlies van Patro.

Morgen omstreeks 21.45 uur weten we of geel-blauw er al dan niet in geslaagd zal zijn een ticket voor de play-offs te bemachtigen.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling.

Opgelet! Tickets kunnen enkel aangekocht worden via skb.roboticket.com. Op wedstrijddag zullen ter plaatse de loketten gesloten blijven! Tot de start van de partij zullen wel nog online tickets aangeschaft kunnen worden.

Meer info kan je HIER terugvinden.

SELECTIE

Op uitzondering van Ahmed Khatir is iedereen fit voor de match van morgen. Louis Verstraete is er net als vorige week niet bij, nadat hij tegen RSCA Futures zijn tiende gele kaart van het seizoen slikte.

Voor de wedstrijd van speeldag 30 wordt gerekend op onderstaande 21 Leeuwen.