Go back

SKB & GROUP ACHIEL DE WITTE SLAAN HANDEN IN ELKAAR

SK Beveren is verheugd jullie een nieuwe sponsorovereenkomst te kunnen aankondigen. Group Achiel De Witte gaat de samenwerking aan met onze club. Na eerdere sponsoring in het wielrennen is de stap naar het voetbal nu dus ook gezet door de groep die onder meer de merken Cibel, Cebon, Allnuts en Andiprim met deze sponsoring onder de aandacht wil brengen.

Dat de keuze uiteindelijk op de club uit het Waasland gevallen is, stelt Alexander Van Orshaegen van Group A. De Witte, is geen toeval. “In het verleden hebben we al eens een fijne samenwerking gehad met SK Beveren. Daarnaast komt familie De Witte ook uit het Waasland, waardoor de keuze voor ons evident was.”

PRODUCTEN IN DE KIJKER

Met de samenwerking zijn de merken en producten van de groep prominent in het stadion, op de shorts en op de zijkant van de spelersbus te zien. “Het was voor ons interessant om ons ook in de voetbalwereld in de kijker te zetten. We doen al veel in het wielrennen, maar het voetbal is een hele andere tak van sport waar vanuit de consument natuurlijk veel interesse voor is. Hiermee willen we de publiciteit wat meer gaan spreiden en wat meer in de breedte werken.”

HOSPITALITY

Naast de publiciteit geeft het Group A. De Witte de mogelijkheid om haar hospitality een boost te geven, zo stelt CEO Jurgen De Witte. “Het bijwonen van een voetbalwedstrijd is een hele beleving waar we nu ook met klanten en collega’s van kunnen genieten. Een avontuur waar beide partijen de vruchten van plukken.”

ZICHTBAARHEID IN DE SPORTWERELD

Deze nieuwe samenwerking laat het belang zien van zichtbaarheid in de sportwereld. “Sportorganisaties zijn qua sponsoring zeer interessant. Het wordt veel bekeken en gevolgd, dus geeft ons de mogelijkheid het grote publiek kennis te laten maken met ons product. Een andere sportgerelateerde piste is het bevoorraden van organisaties zoals Cycling Vlaanderen, Golazo en Kom op tegen Kanker. Wij zorgen voor een gezond tussendoortje terwijl de deelnemer zich kan focussen op het behalen van zijn of haar doel, een win-winsituatie. Deze stap naar het voetbal zal dan ook niet betekenen dat er minder aandacht naar het wielrennen gaat. We blijven kijken waar mooie mogelijkheden liggen voor ons”, besluit Alexander.