Go back

UITLEENBEURT VOOR GABRIEL KYEREMATENG

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Brent Jolie

SK Beveren leent aanvaller Gabriel Kyeremateng (24) voor de rest van dit seizoen uit aan het Zwitserse Stade Lausanne-Ouchy.

De Duitse aanvaller met Ghanese roots zal met Lausanne de komende zes maanden de strijd tegen de degradatie aangaan. Rood-wit staat momenteel met 11 punten op de laatste plaats in de Super League, de Zwitserse Hoogste Divisie.

Sportief Directeur Tom Van den Abbeele licht deze uitleenbeurt toe:

“Gabriel zal zes maanden worden uitgeleend aan Stade Lausanne dat in de Zwitserse hoogste klasse uitkomt. Zowel het land als het type voetbal zijn hem bekend en spreken hem aan. We wensen hem veel succes en hopen dat hij volgende zomer met een boost aan zelfvertrouwen en veel speelminuten terugkeert om vervolgens zijn persoonlijke doorbraak bij Beveren te forceren.”

Veel succes in Lausanne, Gabriel!