Go back

WINTERSTAGE 2024: PROGRAMMA 04/01

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

Gisteren stonden op dag 2 van de winterstage in Campoamor twee trainingssessies op het programma. In de ochtend lag de klemtoon vooral op het spelen op balbezit. Er werd ook tactisch getraind waarbij druk zetten op de tegenstander een van de voornaamste aandachtspunten was. In de namiddag werd gefocust op de opbouw van achteruit en werd er ook op kracht getraind.

Vandaag stond normaal gezien de eerste wedstrijd van deze winterstage op het programma. Door een teveel aan zieke spelers bij de voorziene tegenstander werd echter in onderling overleg beslist om de wedstrijd te annuleren. Hierdoor staan vandaag opnieuw twee trainingen op het programma waarbij de focus op omnisport zal liggen.

Wil je niets missen van #WINTERSTAGE2024? Doorheen de dag verschijnen op Instagram Stories regelmatig updates.