Go back

OOK CHRIS KABLAN ZOEKT ANDERE OORDEN OP

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Geoffrey Auret

Chris Kablan (28) verlaat de Freethiel en verruilt SK Beveren voor FC Lausanne-Sport. De verdediger gaat zo opnieuw aan de slag in zijn thuisland Zwitserland. Deze overstap is definitief.

Chris Kablan arriveerde in de zomer van 2021 op de Freethiel. Na 17 wedstrijden voor geel-blauw verruilde de Zwitser met Ivoriaanse roots Beveren voor het Amerikaanse Salt Lake City. Na een korte uitleenperiode keerde Kablan terug naar België. Dit seizoen kwam de flankverdediger tien keer in actie. Op bezoek bij Lierse scoorde hij zijn enige doelpunt van dit seizoen.

SK Beveren wenst Chris nog veel succes toe in zijn verdere carrière.

CHRIS KABLAN LEAVES THE CLUB

Chris Kablan (28) is leaving Beveren to join FC Lausanne-Sport. The defender will return to his native Switzerland. The transfer is permanent.

Chris Kablan arrived at the Freethiel in the summer of 2021. After playing 17 matches for SKB, the Swiss with Ivorian roots switched Beveren for American squad Salt Lake City. After a three-month loan, Kablan returned to Belgium. This season the defender made ten appearances. Against Lierse, he scored his only goal of this season.

The club wishes Chris all the best for the future.