Go back

SK BEVEREN – BEERSCHOT (22/1): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zondag (22/1) neemt geel-blauw het in het eigen Freethielstadion op tegen Beerschot VA. Op politiebevel zullen die dag geen tickets meer aangekocht kunnen worden. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling.

(ONLINE) TICKETVERKOOP

De Pro League verplicht de clubs om vanaf januari 2023 alle tickets op naam te verkopen. We hebben ervoor gezorgd dat het vanaf nu, na opgave van uw geboortedatum, mogelijk is om via skb.roboticket.com tickets op naam aan te schaffen. U hoeft dus niet langs te komen aan ons onthaal. Indien u dit toch wenst, zijn wij genoodzaakt om vanaf januari bovenop uw ticketprijs een extra administratiekost van €5 per ticket aan te rekenen. Dit zal vanaf dan ook gelden aan alle loketten voor de resterende wedstrijden van dit seizoen.

Voor de wedstrijd van zondag kunnen tickets ONLINE aangeschaft worden tot en met zaterdagavond (21/1) 20.00 uur.

Het onthaal is deze week geopend van woensdag tot en met vrijdag. Woensdag en donderdag ontvangen we u graag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn onze deuren geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur!

Hou bij de aankoop van tickets aan het onthaal wel rekening met de extra administratiekost van €5 per ticket.

PROGRAMMA

Voorafgaand aan de wedstrijd brengen De Molteni’s jullie in café E een selectie van de beste schlagers. Na de wedstrijd zetten ze in datzelfde café hun schlagerfestival verder. Uiteraard kan na affluiten ook in alle andere bars genoten worden van een drankje.

De businesslounge zal de eerste 45 minuten na de wedstrijd niet toegankelijk zijn voor supporters uit andere vakken, vanaf 18.30 uur openen we de deuren voor iedereen.

Als special guest verwelkomen we zondag oud-speler Wim Hofkens aan de aftrap.

MINI-ABONNEMENTEN

Wil je liever een mini-abonnement aanschaffen? Aarzel niet, want vrijdag (20/1) sluiten we om 20.00 uur de ONLINE verkoop af.

Opgelet! Mini-abo’s kunnen enkel ONLINE via skb.roboticket.com aangekocht worden.

Klik HIER voor meer info en prijzen.

DINEREN 

Onze beide eetforumules zijn volzet. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

VERSTRENGDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Net als bij de wedstrijd tegen Antwerp gelden ook voor deze partij verstrengde veiligheidsmaatregelen:

  • Ticket op naam verplicht
  • Geen verkoop op wedstrijddag: geen online ticketverkoop, gesloten loketten
  • Ticket- en identiteitscontrole aan alle ingangen
  • Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling. Beerschotsupporters kunnen ENKEL via de supportersclubs tickets aanschaffen.

De algemene verkoopsvoorwaarden vind je HIER. Het reglement van inwendige orde kan je HIER terugvinden.

Tot zondag!