Go back

TICKETINFO SK BEVEREN – BEERSCHOT

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Op woensdag 21 december ging de ONLINE ticketverkoop voor de wedstrijd SK Beveren – Beerschot van start. Alle tickets zullen in voorverkoop aangekocht moeten worden, er zal geen ticketverkoop plaatsvinden op wedstrijddag. Vanaf januari moeten alle tickets op naam aangekocht worden, daarom trekt de club vanaf nu volop de kaart van de ONLINE verkoop. 

ONLINE TICKETVERKOOP

De Pro League verplicht vanaf januari 2023 alle clubs om tickets steeds op naam te verkopen. We hebben ervoor gezorgd dat dit vanaf nu, na opgave van uw geboortedatum, mogelijk is via skb.roboticket.com. U hoeft dus niet langs te komen aan ons onthaal. Indien u dit toch wenst, zijn wij genoodzaakt om vanaf januari bovenop uw ticketprijs een extra administratiekost van €5 per ticket aan te rekenen. Dit zal vanaf dan ook gelden aan alle loketten voor de resterende wedstrijden van dit seizoen.

VERSTRENGDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Net als bij de wedstrijd tegen Antwerp gelden ook voor deze partij verstrengde veiligheidsmaatregelen:

  • Ticket op naam verplicht
  • Geen verkoop op wedstrijddag: geen online ticketverkoop, gesloten loketten
  • Ticket- en identiteitscontrole aan alle ingangen
  • Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling. Beerschotsupporters kunnen ENKEL via de supportersclubs tickets aanschaffen.

De algemene verkoopsvoorwaarden vind je HIER. Het reglement van inwendige orde kan je HIER terugvinden.

DINEREN

Voorafgaand aan de wedstrijd kan zoals steeds genoten worden van een heerlijk diner. Vanaf woensdag 21 december (18.00 uur) kan zowel voor het President’s Diner als voor Brasserie Themacafé ingeschreven worden. Helaas kunnen we dit niet aanbieden voor bezoekende supporters. Klik HIER om in te schrijven voor één van onze eetformules!

UPDATE Brasserie Themacafé is ondertussen volledig volzet!