Go back

FAQ FANDAG 2022

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Hoeveel bedraagt de inkomprijs?

De toegang voor de volledige fandag is GRATIS! Ook voor het bijwonen van beide wedstrijden hoef je dus niet te betalen!

Waar vindt de fandag plaats?

De kinderanimatie en de optredens vinden plaats op het Stadionplein, de spelersvoorstelling en de wedstrijden (uiteraard) in het stadion.

Welke tribunes zijn geopend?

Op de fandag zal enkel de hoofdtribune geopend zijn. Aangezien er geen ticketverkoop is, mag iedereen zijn eigen plaats uitkiezen. Hoe vroeger je komt, hoe meer keuze je hebt.

Hoe betreed ik het stadion?

We openen zaterdag enkel ingang A. Langs diezelfde trap verlaat je ook opnieuw het stadion.

Waar en wanneer kan ik mijn abonnement ophalen?

Wie tijdens het bestelproces voor ‘ophalen’ koos, kan zijn of haar abonnement ophalen aan de fanshop tussen 11.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur. Deze zal voor de gelegenheid opgesteld staan naast het podium ter hoogte van de centrale inkomhal.

Hoe kan ik een drankje kopen?

Op de Freethiel verloopt alles al een tijdje ‘cashless’. Dit wil zeggen dat we geen cash geld meer aanvaarden. Betalen doe je met je consumptiekaart, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt.

Waar kan ik eten en drinken kopen?

Doorheen de ganse dag kan je genieten van een hapje en een drankje op het evenementenplein. Tijdens de wedstrijd tegen Helmond Sport zal ook de businesslounge als extra drankpunt geopend zijn. Wie graag iets drinkt tijdens de dameswedstrijd neemt zijn of haar drankje mee vanop het evenementenplein.

Kan ik op de fandag geld van de ene consumptiekaart naar de andere kaart laten overzetten?

Als je geld van de ene kaart naar de andere wil laten overzetten, stuur je best een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers. We brengen dit graag voor jou in orde!

Kan ik mijn GRATIS abonnement (ABO-actie) ophalen tijdens de fandag?

Dat kan. De GRATIS abonnementen worden immers niet opgestuurd. Ze kunnen enkel persoonlijk en op vertoon van de identiteitskaart afgehaald worden. Na de fandag kunnen deze abonnementen opgehaald worden aan het onthaal.