Go back

NAAR NEDERLAND VOOR MINI-STAGE & OEFENWEDSTRIJD

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Onze Leeuwen stapten vanochtend omstreeks 9.45 uur de bus op richting Nederland. Van donderdag (21/7) tot zaterdag (23/7) vertoeft geel-blauw op Nederlandse bodem waar een mini-stage en een oefenwedstrijd afgewerkt zal worden.

Vandaag wordt er al een eerste keer getraind, morgenochtend volgt een tweede trainingssessie. Vrijdagavond staat om 19.00 uur de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Supporters die deze wedstrijd op het veld van TEC Tiel willen bijwonen, kunnen HIER meer info vinden. Ook ter plaatse zullen nog tickets aangeschaft kunnen worden.

Zaterdagochtend traint de groep nog een laatste keer in Nederland. Daarna stapt de selectie na de lunch de bus op richting Beveren. Foto’s van deze stage zullen te zien zijn via onze socials.