Go back

PROGRAMMATIE FANDAG 2022

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Op zaterdag 30 juli gooien we opnieuw de deuren van het Freethielstadion open voor onze jaarlijkse fandag! Het belooft een sfeervolle dag te worden waarbij jong en oud ongetwijfeld aan hun trekken zullen komen. Doorheen de dag staan heel wat activiteiten, muzikale acts en uiteraard ook een portie voetbal op het programma! In het licht van het historisch akkoord dat gesloten werd met KSK Beveren zijn er op onze fandag dit jaar zelfs twee wedstrijden te bekijken. De toegang voor de fandag is GRATIS!

Om 11.00 uur gaan we van start met de opening van het kinderdorp. Onze jongste fans kunnen zich hier doorheen de hele dag uitleven op talrijke springkastelen. Tussen 11.00 en 12.45 uur geven we, net als vorig jaar, iedereen de kans om alle hoekjes en kantjes van onze hoofdtribune te ontdekken in een geweldige stadiontour. Deze stadiontour werd op de vorige editie enthousiast onthaald. Nieuw dit jaar is een extra interactief gedeelte voor kinderen waarin zij, net als bij het bekende bordspel Cluedo, op zoek moeten gaan naar de dader van een misdrijf. Spannend! Je meldt je aan voor deze stadiontour ter hoogte van de fanshop die voor de gelegenheid centraal op de hoofdparking te vinden zal zijn.

Omstreeks 13.00 uur vindt de eerste wedstrijd van de dag plaats in het Freethielstadion. De dames van KSK Beveren bekampen in een oefenwedstrijd de buren van KVK Svelta Melsele. Gelijklopend kunnen kinderen zich vanaf 13.45 uur op het Stadionplein laten schmincken, deelnemen aan een interactieve dansworkshop (14.00 uur) of zich uitleven in de interactieve mee-doe-show van kinderdisco Splash (14.50 uur).

Vanaf 15.55 uur wordt iedereen zeker op de hoofdtribune verwacht, want dan wordt de spelerskern van het seizoen ’22-’23 voorgesteld. Nadien zal een special guest de fans verder entertainen tijdens de opwarming van de spelers. De galawedstrijd tegen Helmond Sport gaat van start om 17.00 uur.

Onmiddellijk na de wedstrijd (19.00 uur) zal de bekende MNM-DJ, DJ 5NAPBACK, de sfeer verzekeren op het Stadionplein! Later op de avond volgt nog een gesprek met CEO Antoine Gobin en sportief directeur Jordi Condom, gevolgd door de onthulling van het nieuwe logo aan de gevel van het hoofdgebouw.

Om 20.15 uur tekent de A-kern present voor de jaarlijkse signeersessie. Op datzelfde ogenblik start ook MAORI, gekend van onder meer club EXO, The Villa Antwerpen en zelfs TOMORROWLAND, zijn set. Hij zal het beste van zichzelf geven en uiteraard de juiste beats op jullie loslaten. Tot slot bundelen Deejays Koma (businesslounge) en stadion-DJ hun krachten om samen de dag met een knaller af te sluiten!

ABONNEMENTEN

Doorheen de dag kan iedereen die reeds een abonnement bestelde en in het bestelproces koos voor ‘afhalen’ zijn of haar seizoenkaart ophalen aan de FANSHOP, voor de gelegenheid te vinden vlakbij de centrale ingang van het hoofdgebouw.

CASHLESS

Net als vorig seizoen werken we in het Freethielstadion volledig cashless! Momenteel is het niet mogelijk om via de website je consumptiekaart op te laden (alle clubs kampen met problemen doordat Roboticket de integratie nog niet in orde heeft gebracht), maar via de app lukt opladen wél! Op de fandag zelf kan je je consumptiekaart uiteraard ook opladen met je bankkaart.

TIMING IN DETAIL

11.00 uur Opening fandag & Kids Village
11.00 uur Start stadiontour (doorlopend tot 12.45 uur)
13.00 uur Wedstrijd: Dames KSK Beveren – KVK Svelta Melsele, Freethielstadion
13.45 uur Start Grime
14.00 uur Interactieve dansworkshop (kids 6-12 jaar), podium parking
14.50 uur Splash Kinderdisco: interactieve mee-doe-show, podium parking
15.55 uur Spelersvoorstelling, Freethielstadion
16.30 uur Special guest, podium Freethielstadion
17.00 uur Galawedstrijd: SK Beveren – Helmond Sport
19.00 uur Dj 5NAPBACK, podium parking
20.00 uur Gesprek met CEO Antoine Gobin & sportief directeur Jordi Condom, podium parking
20.15 uur Logo reveal
20.15 uur Start signeersessie A-kern, tent parking
20.15 uur MAORI, podium parking
21.30 uur Looz It events, podium parking
23.00 uur Einde fandag