Go back

W-B verwelkomt honderdtal thuislozen voor nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 1 februari, voor aanvang van de wedstrijd tegen KV Kortrijk, mocht de Freethiel zo’n honderd thuislozen ontvangen voor een gratis nieuwjaarsreceptie. Met de receptie wil Waasland-Beveren zijn sociale rol vervullen en maatschappelijk kwetsbare personen een aangename voetbalavond bezorgen. Net als de editie van vorig jaar, toen ging het om een kerstdiner, werd het een succesvolle en gezellige avond!

De nieuwjaarsreceptie kwam tot stand in samenwerking met CAW Oost-Vlaanderen, CAW Den Durpel, OCMW Sint-Niklaas en Sociaal Huis Beveren en werd ondersteund door onze ‘Diamond partner’ Maatschappij Linkerscheldeoever. Algemeen directeur Dirk Poppe, ondervoorzitter Jozef Van Remoortel, Peter Van De Putte, directeur van MLSO, Marc Van de Vijver, burgemeester van Beveren, Katrien Claus, schepen van Sport (Beveren), en Carl Hanssens, schepen van mobiliteit, economie en werk (Sint-Niklaas) woonden de receptie bij.

Onze gasten kregen naast enkele drankjes in het Avia Café en een W-B-pet ook gratis pannenkoeken aangeboden, geheel naar de traditie van Maria-Lichtmis. Nadien zagen zij vanop de tribunes van de Freethiel onze spelers gelijkspelen in hun competitiewedstrijd tegen KV Kortrijk.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean