Go back

Dagnieuws 29/01: Santos traint met groep, Van den Eynde ziek

Voor de veldtraining van woensdagvoormiddag werd de spelersgroep, net als gisteren, in twee gedeeld. De spelers die maandagavond met de beloften speelden hielden het ’s ochtends op een rustige training met veel technische oefeningen. Bij hen voegde zich ook Christian Santos, die voor het eerst weer in groep trainde. De pittige veldtraining na de lunch moest de Venezolaan wel nog aan zich voorbij laten gaan.

De overige spelers werkten ’s ochtends een conditionele training af met intensieve wedstrijdvormen. Na het gemeenschappelijke middagmaal werden zij individueel bijgetraind, zowel buiten op het oefenveld als binnen in het krachthok. Arne Van den Eynde meldde zich ziek, Aboubakar Oumarou sloot weer aan.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean