Go back

Dagnieuws 03/02: geen gescheurde enkelband voor D’Ulivo

Geen spelers op de Freethiel vandaag, maandag is dan ook de traditionele rustdag voor de groep. Intussen is er al wat duidelijkheid over de enkelblessure van Cédric D’Ulivo, die tijdens de wedstrijd tegen KV Kortrijk even voor het halfuur het veld moest verlaten. De Fransman liep geen scheurtje op aan de enkelband, maar verrekte wel zijn enkel in de partij tegen de Kerels. De komende dagen zal bekeken worden hoe vlot de rechtsback kan herstellen.

De beloften van Waasland-Beveren komen maandagavond weer in actie. Zij spelen om 19u30 in Zandhoven tegen Lierse SK. Beloftecoach Tim Bavré kan voor de verplaatsing rekenen op de diensten van volgende A-kernspelers: Steppe, Blondelle, Luyckx, Doumbia, Gabriel, Van den Eynde, Emond en Oumarou. Voor Aboubakar Oumarou is het na de beloftewedstrijd tegen AA Gent zijn tweede wedstrijd sinds hij begin december tegen Charleroi uitviel met een liesblessure.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean