Go back

Dagnieuws 05/02: Christian Santos op de goede weg

Voor de ochtendtraining van woensdag 5 februari werd de groep in twee gesplitst. De spelers die maandagavond met de beloften aantraden bij Lierse hielden het in de voormiddag op een lichte recuperatietraining. In de namiddag kregen zij wel een intensievere training met prikkel voorgeschoteld.

De overige spelers werden na de veldtraining en de gemeenschappelijke lunch naar het krachthok gestuurd voor een indoor krachtcircuittraining.

Cédric D’Ulivo trainde vandaag individueel met de bal, onder begeleiding van de kinesisten. Zijn enkelblessure evolueert gunstig, maar de wedstrijd tegen Cercle Brugge komt wellicht te vroeg voor de Fransman. Voor Christian Santos kwam de beloftewedstrijd van maandagavond nog te vroeg om wedstrijdritme op te doen, maar de middenvelder traint intussen wel volledig met de groep mee.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns