Go back

Waasland-Beveren scoort op Football Kick-Off

 

157_3171

Zondag vond de vierde editie van de Football Kick-Off plaats op de terreinen van derdeklasser Berchem Sport. De Football Kick-Off is een voetbaltoernooi voor personen met een handicap dat haar deelnemers een onvergetelijke dag bezorgt en de afstand tussen het reguliere voetbal en het G-voetbal verkleint. Het project, dat wordt geleid door ex-topvoetballer Piet den Boer, krijgt dan ook de steun van heel wat prominenten uit de voetbalwereld. Zo werden de wedstrijdjes in goede banen geleid door scheidsrechters uit de nationale afdelingen.

Waasland-Beveren vaardigde een team af op het toernooi én mascotte Carlos De Leeuw voor de mascotte run. Meer foto’s in de volgende editie van Waasland-Beveren Magazine.

Tekst & Foto’s: Ward Callens