Go back

Dagnieuws 05/09: laatste groepstraining voor vrij weekend

Charleroi-WBeveren03082013 004

Donderdag verzamelde de spelersgroep voor het laatst deze week op de Freethiel voor de voormiddagtraining. De rest van het weekend zijn de spelers vrij. Maandagochtend wacht dan weer een veldtraining. Rami Gershon is out en trainde nog niet mee. Nicolas Godemèche volgt een individueel programma. Ook Colin Coosemans, Aboubacar Oumarou en Ivan Trickovski lieten verstek gaan voor de groepstraining. Coosemans komt komend weekend met de Belgische U21 uit tegen Italië en Noord-Ierland. Oumarou speelt met Kameroen een WK-kwalificatiewedstrijd, net als Trickovski bij Macedonië.

Intussen wordt Robert Demjan begeleid door een tolk, Nina, om zijn integratie in de club te bespoedigen. Arne Van Den Eynde en Alec Luyckx zullen vrijdagavond aanwezig zijn op het eetfestijn van Blok E.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet