Go back

Moedig de Rode Duivels aan op de Freethiel!

Beste supporters

Op vrijdag 6 september spelen de Rode Duivels een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Schotland. De wedstrijd is live te volgen in het Themacafé van de Freethiel en dat op 2 grote schermen! Onze deuren gaan reeds open om 18u00. Bovendien serveren wij gratis hapjes tijdens en na de wedstrijd.

Voor wie  de Rode Duivels niet mee naar Glasgow vergezelt, is het Themacafé vrijdagavond dus dé ‘place to be’! Voor de gelegenheid wordt het Themacafé opgesmukt met onze nationale kleuren. Kleed je dus zo duivels mogelijk aan met vlaggen, sjaals, pruiken en schmink en kom samen met vrienden, collega’s of familie de match bijwonen op de Freethiel!

Het Themacafé bevindt zich onder tribune 3 en is te bereiken via de Meerminnendam. De blauwe toegangspoort tot de tribune zal geopend zijn zodat supporters die zich per wagen verplaatsen gebruik kunnen maken van de parking. Laat er ons samen een DUIVELS FEEST van maken!

 

Eetfestestijn BLOK_E

De wedstrijd wordt voorafgegaan door het eetfestijn van sfeergroep BLOK_E, om 18u30. Inschrijven kan op 0470/238.037. Volwassenen betalen €17,50, kinderen €10. Menu: Aperitief – stoofvlees of vol au vent met frietjes (à volonté) – dessert. Tot dan!