Go back

Dagnieuws 06/09: Internationals aan de bak

De spelersgroep genoot vandaag van een eerste van drie vrije dagen. Internationals Colin Coosemans (Belgische U21), Ivan Trickovski (Macedonië) en Aboubacar Oumarou (Kameroen) moeten dit weekend wel aan de bak. Colin Coosemans stond bij de nationale U21 van België een volledige wedstrijd onder de lat in de met 1-3 gewonnen wedstrijd bij Italië. Op maandag 9 september spelen de Belgische beloften opnieuw een EK-kwalificatiewedstrijd. In stadion Den Dreef wordt dan om 20u00 Noord-Ierland partij gegeven.

Ivan Trickovski staat vrijdagavond met Macedonië tegenover Wales, in dezelfde WK-kwalificatiegroep als de Rode Duivels. Op dinsdag 10 september wacht een interland tegen Schotland. Aboubacar Oumarou ten slotte speelt dit weekend eveneens een WK-kwalificatiewedstrijd. Zondag staat Kameroen tegenover Libië.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet en Jean Bonjean