Go back

Dagnieuws 09/09: eerste veldtraining na vrij weekend

Maandagochtend verzamelden de spelers in het Freethielstadion voor een eerste veldtraining na een vrij weekend. Buiten het trio internationals, tekende de voltallige groep present. Doelmannen Michaël Clepkens en Kenny Steppe trainden individueel bij de kinés.

Ivan Trickovski, Aboubakar Oumarou en Colin Coosemans keerden nog niet terug van hun interlandweekend en trainden dus nog niet mee. Ivan Trickovski stond vrijdagavond negentig minuten op het veld met Macedonië tegen Wales. Trickovski tekende voor de 1-0. Wales, binnen enkele weken de laatste tegenstander van België in de WK-kwalificaties, ging uiteindelijk met 2-1 voor de bijl. Dinsdagavond staat hij met zijn land tegenover Schotland. Bij Kameroen bleef Aboubakar Oumarou zondag op de bank tijdens de met 1-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Libië. Colin Coosemans speelt maandagavond met de Belgische U21 tegen Noord-Ierland.

Colin Coosemans wordt dinsdag weer op het appel verwacht. Trickovski en Oumarou sluiten woensdag weer aan.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet