Go back

Welkom supportersclub ‘De Zuute’

Waasland-Beveren is weer een supportersclub rijker! WB verwelkomt ‘De Zuute’-club uit Hemiksem, ondertussen ook bijna lid van de supportersfederatie. We zochten hen even op in Hemiksem.

Voorzitter Ronny Duerinckx, van de pas opgerichte club, droomde al lang van een WB-supportersclub in zijn geliefde stamcafé. Samen met secretaris Paul Van Horen besloten ze om ervoor te gaan. Ondertussen zijn er al 24 leden, waaronder de cafébaas van De Zoeten Inval.

Paul: “Zelf zijn we hevige supporters van de club, vroeger van het roemrijke SK Beveren en nu Waasland-Beveren. In onze tienerjaren, lang voor de Europese successen, trokken we voor elke thuismatch naar de Freethiel. Nu vertrekken we vanuit ons stamcafé De Zoeten Inval. Alle supporters van op Rechteroever en de Rupelstreek zijn altijd welkom!”

De vereniging houdt het niet alleen lokaal. Binnenkort is de club vijf Engelse leden rijker. Misschien Jonathan Rowell als peter vragen?

Wil je graag in contact komen met onze nieuwe supportersclub, dan kan je op onze website hun gegevens terugvinden.