Go back

Na Genk-WB

Na het gelijkspel op Genk, mocht Waasland-Beveren een punt meenemen naar de Freethiel. We verzamelden voor jullie enkele korte reacties van Eric Amelinckx, Michaël Clepkens en Kristof Lardenoit.

 

 

Erik: wij zijn heel blij dat we dat punt naar de Freethiel kunnen nemen. De eerste goal was voor Genk. De bal was in mijn ogen haalbaar, maar zoiets gebeurt nu eenmaal. Ik denk dat Mika die goal heel goed recht gezet heeft. We zijn overal het algemeen tevreden en kunnen tevreden terugkeren met een punt. Eentje waar we op hoopten en dat we toch wel nodig hadden.

Mika: we behaalden een mooi resultaat op Genk. We gaan ons resultaat/niveau proberen verder zetten volgende weken. De groep is natuurlijk blij, maar langs de andere kant hebben we ook geluk gehad. We konden ook verliezen. Ik was heel verrast bij het vallen van die goal. Ik kan de bal stoppen, maar hem niet vast houden. Dan krijgt Vossen natuurlijk de kans om hem over mij te trappen. Het ging allemaal zeer snel.

Larry: we waren heel goed aan de match begonnen. We geloofden in onze eigen kansen. Mika haalt dan ook nog eens enorm goeie ballen uit de goal. De tweede helft kwamen we onder druk, maar we hebben goed stand gehouden en niet te veel kansen weg geven. We hebben dan ook een beetje geluk gehad dat de ballen van Genk niet op de goeie plaats vielen. Deze wedstrijd geeft perspectieven voor de toekomst. Er komen nu nog twee belangrijke wedstrijden. Als we daar vier op zes mee kunnen halen, zijn we vertrokken.