Go back

SK BEVEREN – RWDM (4/3): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (4/3) neemt SKB het op de tweede speeldag van de play-offs thuis op tegen RWD Molenbeek. Op politiebevel zullen die dag geen tickets meer aangekocht kunnen worden. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling.

(ONLINE) TICKETVERKOOP

Onze Leeuwen kunnen je steun momenteel goed gebruiken. Hopelijk ben jij er zaterdag dan ook bij om hen samen vooruit te schreeuwen!

Op wedstrijddag zullen geen tickets aangekocht kunnen worden. Wacht dus niet te lang om je ticket aan te schaffen. Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je favoriete plaats.

Het onthaal is deze week geopend van woensdag tot en met vrijdag. Woensdag en donderdag ontvangen we u graag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn onze deuren geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur!

Hou bij de aankoop van tickets aan het onthaal wel rekening met de extra administratiekost van €5 per ticket.

PROGRAMMA

Vanaf 18.30 uur brengen DEEJAYS KOMA (Looz It Events) er in de fanzone de sfeer meteen in.

Bovendien zal in diezelfde zone een voetbaldarts opgesteld staan. Neem deel en win fantastische prijzen! De hoofdprijs is een abonnement voor volgend seizoen, maar er zitten ook duotickets, tickets voor een uitwedstrijd, businesstickets en andere gadgets in de prijzenpot. Wie meer schiet dan 23,00 punten, ontvangt meteen een drankjeton.

Om jullie van het nodige eten en drinken te voorzien, zullen in de fanzone twee foodtrucks én een buitentap opgesteld staan.

Na de wedstrijd zetten DEEJAYS KOMA het feestje verder op dezelfde locatie.

Net als bij de voorbije wedstrijden zal de businesslounge de eerste 45 minuten na de match niet toegankelijk zijn voor supporters uit andere vakken, vanaf 22.30 uur openen we de deuren voor iedereen.

Als special guest verwelkomen we zaterdag oud-speler Edwin Van Ankeren aan de aftrap.

DINEREN

Tot donderdag (2/3) kan er nog ingeschreven worden voor beide eetformules. Inschrijven die je via DEZE pagina’s. Het President’s Diner gaat van start om 17.30 uur, om 18.00 uur openen de deuren van Brasserie Themacafé.

 

Tot zaterdag!