Go back

OP WINTERSTAGE NAAR SAN PEDRO DEL PINATAR

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (6/1) stappen onze Leeuwen op het vliegtuig richting de Spaanse zon. Geel-blauw trekt van vrijdag 6 tot en met donderdag 12 januari op ‘winterstage’ naar San Pedro Del Pinatar.

De afgelopen dagen werd de fysieke paraatheid van de spelerskern gescreend. In twee groepen onderging iedereen de gebruikelijke medische tests. Vandaag volgt in de voormiddag nog een groepstraining op de Freethiel, nadien keert iedereen huiswaarts om zijn valiezen te pakken.

Morgen stappen spelers en staf omstreeks 11.00 uur op het vliegtuig om koers te zetten richting Spanje. Verwacht wordt dat onze Leeuwen om kwart voor 2 voet aan grond zullen zetten in Alicante. Als alles volgens plan verloopt, volgt in de namiddag meteen een eerste groepstraining op Spaanse bodem.

Mis niets van #WINTERSTAGE2023! Volg de komende dagen alles op de voet via de website en onze socials!