Go back

WELKOM TERUG, BRENT GABRIËL! GOOD LUCK, TYLER WOLFF!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

SK Beveren verwelkomt doelman Brent Gabriël terug op de Freethiel. Brent kreeg bij reeksgenoot Dender niet de verhoopte speelkansen en keert terug bij geel-blauw. Tyler Wolff verlaat op zijn beurt België en keert terug naar Atlanta.

CEO Antoine Gobin over de terugkeer van Brent en het vertrek van Tyler:
“Het was jammer dat Brent geen kans kreeg bij Dender. Gezien zijn gebrek aan speeltijd hebben we hem liever terug in onze eigen kern. We zijn blij hem weer bij ons te hebben, welkom terug Brent!”

“Tyler toonde in zijn tijd bij ons veel potentieel, maar we waren het er allemaal over eens dat een terugkeer naar huis voor hem de beste manier was om consistente speeltijd te verkrijgen. We zijn ervan overtuigd dat dit niet de laatste keer is dat Tyler in Europa zal spelen. Veel succes in Atlanta!”