Go back

SK BEVEREN – KMSK DEINZE (14/10): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Vrijdagavond (14/10) nemen onze Leeuwen het op tegen de Tigers uit Deinze. Pakt geel-blauw negen op negen of kan Deinze bevestigen na de overwinning tegen Lommel? We kennen vrijdag omstreeks 21.45 uur het antwoord!

Programma

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er zoals steeds genoten worden van onze twee eetformules. Het President’s Diner opent de deuren om 17.30 uurBrasserie Themacafé gaat van start om 18.00 uur. Meer info over de menu’s kan je HIER vinden. Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Voor niet-eters openen we de deuren vanaf 18.30 uur, ook de loketten zullen dan geopend worden.

Na de wedstrijd draait stadion-DJ Cloudgrinder stevige platen in café E. In de businesslounge staan Deejays Koma in voor de juiste beats.

Als special guest verwelkomen we vrijdag oud-speler Hervé Van Overtvelt.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Opladen via de website is opnieuw mogelijk. Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles in orde!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

In de loop van dit seizoen finaliseren we het fandorp. Wanneer het fandorp volledig klaar is, zullen we voor de wedstrijd een verbinding voorzien tussen het fandorp en de hoofdtribune.

Tot vrijdag op de Freethiel!