Go back

ONDERVOORZITTER JOZEF VAN REMOORTEL ONTVANGT UITZONDERLIJKE ERETITEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Kristof Pieters (HLN)

Ondervoorzitter Jozef Van Remoortel heeft gisteren uit handen van voormalig minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem het ereteken van Commandeur in de Orde van Leopold II gekregen. Dit eerbetoon wordt uitgereikt aan mensen die zich in de maatschappij erg verdienstelijk hebben gemaakt. De voordracht gebeurde reeds in 2019, maar door corona kon de onderscheiding nu pas worden uitgereikt.

Jozef Van Remoortel is niet enkel bekend als succesvol ondernemer. Onze ondervoorzitter maakte zich ook reeds jarenlang verdienstelijk door zijn maatschappelijk engagement. Zo was hij onder meer 25 jaar lang voorzitter van Ziekenzorg en van de Kerkfabriek Verrebroek. Daarnaast was hij ook even lang politiek actief in de gemeente Beveren.

We willen langs deze weg onze ondervoorzitter feliciteren met het ontvangen van deze bijzondere eretitel!