Go back

BRENDAN SCHOONBAERT TREKT NAAR KNOKKE

Tekst: Martijn De Jonge - Foto: Belga

Brendan Schoonbaert (22) verlaat de Freethiel en gaat bij Royal Knokke FC aan de slag. De jonge Belgische verdediger was sinds juli 2020 actief in Beveren, hij sprokkelde minuten in 41 wedstrijden. Hij kon daarin ook tweemaal scoren. Nu trekt hij de deur van de Freethiel achter zich dicht en gaat hij een nieuwe uitdaging aan bij Knokke, dat uitkomt in eerste nationale.

We willen Brendan bedanken voor de inzet en strijd de afgelopen jaren en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

BRENDAN SCHOONBAERT LEAVES THE CLUB

Brendan Schoonbaert (22) is leaving the Freethiel and joins Royal Knokke FC. The young Belgian defender had been active in Beveren since July 2020, took minutes in 41 games. He was also able to score twice in those games. Now he is leaving Beveren and will take on a new challenge at Knokke, which competes in first national, 3rd Belgian level.

We would like to thank Brendan for his commitment and passion in recent years and wish him all the best for the future.