Go back

SUCCESVOLLE EERSTE SUPPORTERSAVOND

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Gisteravond (22/6) stond de eerste supportersavond van het seizoen op het programma. Businesszaal A was met zo’n 150 nieuwsgierige fans bijzonder goed gevuld. Liveband “De Molteni’s” verzorgden de sfeer doorheen de hele avond. 

Het programma bestond, net als een voetbalwedstrijd, uit twee helften. In de eerste helft nam CEO Antoine Gobin als eerste het woord om de visie van onze Amerikaanse eigenaars toe te lichten. COO Bart Foubert, eveneens de moderator van dienst, gaf duiding bij het historisch akkoord met KSK Beveren en de naamsverandering. Ook de clubstructuur werd voorgesteld. Op het einde van de eerste helft namen sportief directeur Jordi Condom en T1 Wim De Decker het woord. Zij gaven hun visie over de sportieve doelstellingen op korte (komend seizoen) en middellange termijn.

In de tweede helft kwamen SLO’s Wim Van Goethem en Davy Van Dorsselaere aan het woord. Zij gaven meer uitleg over de rol van de SLO, de Supporters Liaison Officer. Op het einde van de avond was het tot slot de beurt aan Nicolas Snoeck. Hij gaf meer duiding rond de werking van de Supportersfederatie.

In de ‘extra time’ werd nog uitvoerig nagekaart over wat er doorheen de avond allemaal aan bod was gekomen. De goesting in het nieuwe seizoen was bij velen nu al duidelijk merkbaar!

Bekijk HIER de foto’s.